Ce produse de pe Notino sa alegi pentru machiajul de zi cu zi

Nebunia din zilele acestea ne impinge sa stam in casa. Acesta este cel mai bun lucru pe care il putem face atat pentru noi cat si pentru cei din jur. Si ca sa nu ne demoralizam cu totul trebuie sa gasim lucruri de facut astfel incat sa ne aduca putina buna dispozitie. Pentru mine, de exemplu, shoppingul online este o varianta buna de relaxare. De obicei caut haine sau cosmetice. Iar zilele astea Notino vine cu o oferta pe care mi-e greu sa o refuz – transport gratuit la toate produsele fara limita. Pentru mine acest aspect cantareste mult. Mi se pare mult mai avantajos sa cumpar online un produs daca nu am si taxa de transport.

Si cu speranta ca vom reusi cat mai curand sa iesim din starea acesta de panica si ca vom fi bine cu totii, pentru a ne detensiona vin astazi cu niste sugestii de produse pe care eu obisnuiesc sa le folosesc zilnic, care ma fac sa ma simt mai frumoasa si imi dau o stare de bine.

notino

Ce produse de pe Notino sa alegi pentru machiajul de zi cu zi

Stim cu totii ca atunci cand mergi la birou sau iti faci activitatile zilnice nu ai nevoie de prea multe artificii si nici timpul nu tine intotdeauna cu noi, astfel incat suntem nevoiti sa folosim cateva produse care sa ne faca sa ne simtim mai bine. Mereu am considerat ca nu e necesar sa folosesc o tona de produse pentru make-up si nici nu cred ca acestea trebuie sa fie exagerat de scumpe.

Notino intotdeauna mi-a oferit sansa sa aleg produse care sunt apreciate la preturi bune si nu de putine ori am profitat de ofertele lor tentante.

Ce produse folosesc eu in mod obisnuit

Produse pentru ingrijirea tenului

Pentru ca un machiaj, oricat ar fi el de minimalist, pentru a se aseza bine are nevoie de un ten ingrijit. Totul incepe cu o demachiere in prealabil, atat ziua cat si seara. Pentru hidratare folosesc un ser, eu il aleg pe cel de la Vichy pentru ca se absoarbe rapid in piele si nu o lasa lipicioasa. Apoi aleg sa aplic o crema matifianta pentru ca am nevoie sa scap de excesul de sebum dar si ca pielea sa fie hidratata.

Produse pentru make-up

Uneori aleg sa folosesc un bb-cream, alteori las pielea sa respire. Dar de fiecare data aleg sa imi fac un machiaj minimalist al ochilor si  pun accent pe buze. Aici o sa va recomand paletele de machiaj de la Makeup Revolution. Nu e prima recomandare de acest gen insa mai toate paletele pe care eu le-am recomandat contin si farduri sidefate.

De data aceasta trebuie sa va recomand paleta de farduri Makeup Revolution Flawless Matte. E o paleta de farduri ce contine 32 de culori mate ideale pentru machiajele naturale, de zi. Pretul sau este mai mult decat accesibil si ne ofera posibilitatea de a ne forma mana intr-ale machiajului. E o achizitie super reusita, va zic!

makeup revolution flawless matte

Pentru buze, aleg de cele mai multe ori un ruj cu rezistenta indelungata. Si de cand am descoperit rujul mat Maybelline Superstay Matte Ink nu ma mai despart de el. Il am in doua nuante dar e cel mai rezistent ruj din cate am incercat. Rezista de dimineata si pana seara chiar daca bei sau mananci. Sunt o multime de nuante disponibile si musai trebuie sa imi intregesc colectia.

superstay matte ink

Un parfum de calitate

Nu arunc bani pe produse in general. Totusi cred ca un parfum de calitate, de la un brand cunoscut, original merita sa dau cativa banuti in plus. Orice iesire din casa si nu numai necesita un parfum care sa imi dea o stare de bine. Ultima comanda plasata pe Notino mi-a adus in colectia de parfumuri unul din cele mai faine pe care le am. Lancome- Miracle. E un parfum absolut genial!! Este ideal pentru sezonul acesta, e floral, delicat si efervescent care m-a cucerit.

lancome

 

Acestea sunt produsele care imi sunt nelispite din rutina din ultima perioada. Sper ca recomandarile mele sa va fie de ajutor si sa stiti ca pe Notino veti gasi o groaza de oferte si reduceri in care sigur veti gasi ceva pe placul si necesitatile voastre.

Voi ce produse folositi pentru zilele obinuite?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Produse foarte bune ,însă nu am încercat nimica din cele prezentate de tine ,paleta de farduri este absolut superbă .Să te bucuri de ele draga mea !

  2. Chiar e bună oferta lor, cu banii ce îi plateai pe transport cumperi un produs pentru tine.Cat despre produsele din articol, nu am avut ocazia să le incerc

  3. Foarte frumoasa nuanță rujului,mulțumim pentru recomandări,nu am avut produsele respective.

  4. Foarte faine produsele ce ni le.ai prezentat!Cred ca parfumul e super tare!!Ai ales produse foarte faine!Si paleta de farduri are culorile ce imi plac si mie foarte mult!

  5. Am profitat si eu de oferta celor de la Notino cu livrarea gratuita. Nu mi-am luat produse de machiaj, mi-am cumpărat produse pentru îndepărtarea machiajului!

  6. Eu folosesc rujuri si farduri PUPA, dar imi doresc o paleta Makeup Revolution. Cat despre parfumuri, preferatul meu e Si Passione de la Armani.

  7. Propunerile tale sunt foarte potrivite. Chiar imi place paleta si sa nu mai vorbesc despre acel luciu de buze. Sunt curioasa in privinta parfumului pentru ca este prima oara cand aud de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.