Beauty: 4 produse de makeup de la Wibo Cosmetics

Cu ocazia evenimentului pentru bloggeri din martie am avut sansa sa descopar un nou brand de cosmetice, Wibo Cosmetics. Am auzit de acest brand insa pana la acel moment nu am avut niciun produs din portofoliul lor. Asadar, cele 4 produse de makeup primite in dar au fost mai mult decat binevenite.

Wibo Cosmetics

Wibo este un brand polonez de cosmetica decorativa de inalta calitate, la preturi accesibile tuturor. Intrucat au o varietate larga de produse, daca va doriti si voi sa le incercati trebuie sa stiti ca se gasesc in Kendra beauty cosmetics dar si online pe Valentino Cosmetics.

wibo cosmetics

4 produse de makeup de la Wibo Cosmetics

Luciu de buze Spicy

Acest luciude buze e unul super fain. Ideea in sine este de a da volum buzelor. Nuanta sa este una deosebita dar ce e cel mai fain e faptul ca e un luciu de buze iute, in sensul ca atunci cand il aplici pe buze pisca binisor!! Arata super fain si chiar da volum buzelor. E un produs care m-a uimit in mod placut. Pe vremea calduroasa ce o sa vina e potrivit pentru ca da si o senzatie de racorire. Poate fi aplicat si singur insa si peste un ruj favorit.

wibo

Pudra mata

Pentru fetele ce au tenul gras, cu exces de sebum o pudra mata este obligatoriu pentru ca machiajul sa arate intreaga zi. Pudra de la Wibo este una fina, ce fata fata tenului meu gras. Nuanta sa se adapteaza tenului si tine sub control sebunul. Cutiuta sa este micuta, usor de luat in geanta.

Creion de buze

Creionul de buze e un must in machiajul meu. Am inceput sa il folosesc de fiecare data cand ma machiez, asa ca am fost super incantata sa il vad in beauty bag-ul primit. Nuanta este potrivita pentru rujurile deschise la culoare: roz, nude si textura sa este cremoasa. Imi place!

Lac de unghii mat

In acest moment imi fac unghiile semipermanente asa ca nu am putut testa aceasta oja insa are o nuanta superba!! Chiar caut o oja semi in nuanta aceasta. Oja este mata si sunt convinsa ca e la fel de buna ca si celalalte produse incercate. O sa o daruiesc cuiva si sigur se va bucura de ea.

 Ma bucur ca am avut sansa sa incerc produsele brandului Wibo si clar sunt produse ce merita incercare. Daca si coi sunteti interesate, stiti unde le gasiti!

Voi ati incercat ceva de la ei?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Îmi plac produsele pe care le-ai primit mai ales pudra mi se potriveste si mie să le folosești cu plăcere draga mea

  2. Nu am încercat nimica de la ei ,dar pudra mi-a plăcut tare mult,este preferata mea ,eu una nu prea sunt cu fondul de ten ,nu prea folosesc ,ori încă nu am găsit unul bun pentru tenul meu ,dar pudra este nelipsită .Să le folosești cu mare plăcere draga mea !

  3. Nu stiam despre acest brand.Imi place culoarea ojei,dar și a rujului.Cum o fi oare sa porți ruj spicey la primul sărut?😁😁😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.